قهوه خوشمزه با ۵ تکنیک‌ ساده

قهوه خوشمزه با 5 تکنیک‌ ساده
۸۴ / ۱۰۰
هر چه دانه قهوه تازه‌تر باشد، نوشیدنی آن عطر غنی‌تر و طعم بهتری خواهد داشت. اما پس از آن، آب سرد نیز نقش بسیار مهمی در این امر ایفا می‌نماید. حالا چند تکنیک را برای اینکه قهوه خوشمزه تری را درست کنیم آموزش می‌دهیم.

پوشانیک_ هیچ چیز بدتر از نوشیدن یک فنجان قهوه جوشیده و بدطعم نیست. اما خوشبختانه ترفند‌های ساده‌ای برای پیشگیری از خراب شدن این نوشیدنی خوش عطر وجود دارد.

یک: نخستین و البته بدیهی‌ترین مساله‌ای که باید در مورد قهوه رعایت نمود، اطمینان از تازه بودن دانه‌های آن است.

هر چه دانه قهوه تازه‌تر باشد، نوشیدنی آن عطر غنی‌تر و طعم بهتری خواهد داشت. اما پس از آن، آب سرد نیز نقش بسیار مهمی در این امر ایفا می‌نماید. به یاد داشته باشید که آب گرم یا حتی ولرم موجب می‌شود تا قهوه شما طعم ماندگی به خود بگیرد.

دو: همچنین، هنگام دم نمودن قهوه نیز دمای آن باید بین ۹۰ تا یک صد درجه سانتی گراد باشد تا بهترین طعمی که می‌توانید انتظار داشته باشید را از آن بگیرید.

سه: اگر آب قهوه هنگام دم کشیدن داغ‌تر از درجه یادشده بود، نوشیدنی شما طعم جوشیده و بدی به خود خواهد گرفت.

چهار: بو دادن دانه قهوه نیز در طعم آن تاثیر بسزایی دارد. درست است که این دانه‌ها باید به اندازه بوداده شوند که رنگشان قهوه‌ای شود، اما اگر در این کار زیاده‌روی نمایید، دانه‌ها سیاه شده و بوی سوختگی به خود می‌گیرند. در نتیجه، قهوه‌ای که با آن تهیه می‌شود، تلخی ناخوشایندی خواهد داشت.

پنج: کثیف بودن ظروفی که در آن‌ها قهوه را دم می‌کنید نیز در عطر و طعمش تاثیر می‌گذارند. به طور مثال اگر فرنچ پرس مورد استفاده‌تان را تمیز نشسته و فقط آب گرفته باشید، بوی قهوه مانده در آن باقیمانده و موجب خراب شدن مزه نوشیدنی جدید می‌شود.

قهوه خوشمزه با 5 تکنیک‌ ساده

فرادید

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://pooshanik.ir/?p=10431

پوشانیک

پوشانیک

پوشانیک مرجع انتشار تحلیل‌ها، رویدادها، اطلاعات و اخبار مد، لباس و پوشاک است. برای آگاهی از آخرین تحولات این حوزه با پوشانیک همراه باشید.

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: