«سوپ عروس»؛ غذای مجلسی و خوشمزه ترکی

«سوپ عروس»؛ غذای مجلسی و خوشمزه ترکی
ما دستور پخت سوپی خوشمزه و ساده را به تفصیل برای تازه عروس‌هایی که در انتخاب غذا مشکل دارند، آورده‌ایم.

پوشانیک_ یکی از بزرگترین دغدغه‌های تازه عروس‌ها آشپزی است. «چی بپزم؟»، «از پسش بر میام؟»

به گزارش وقت صبح، ما دستور پخت سوپی خوشمزه و ساده را به تفصیل برای تازه عروس‌هایی که در انتخاب غذا مشکل دارند، آورده‌ایم.

توجه داشته باشید مواد لازم ذکر شده برای ۶ نفر کافیست.

مواد لازم برای سوپ عروس

• ۵۰۰ گرم گردن گوسفندی

• ۶ لیوان آب

• ۲ قاشق غذاخوری آرد

• ۱/۲ پیمانه ماست

• ۱ عدد زرده تخم مرغ

• نصف آب لیمو ترش تازه

• ۱ قاشق چایخوری نمک

• ۱ قاشق غذاخوری کره

• ۱ قاشق چایخوری پاپریکا

• ۱ قاشق غذاخوری نعنا خشک

طرز تهیه سوپ عروس

گوشت گردن را که در آب فراوان شسته و چربی های اضافی آن را گرفته اید، در قابلمه عمیقی قرار دهید.

به اندازه ای آب اضافه کنید که روی آن را بپوشاند و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد. کف هایی که در حین جوشیدن به سطح قابلمه می آید را بردارید.

برای تهیه چاشنی سوپ، آرد، ماست، زرده تخم مرغ و آب لیموی تازه را در ظرفی جداگانه با همزن برقی زده و نمک را اضافه کنید.

استخوان های گوشت گردن گوسفندی پخته شده را جدا کرده و گوشت را به صورت نوارهای نازک برش دهید. در صورت تمایل آب گوشت را در یک قابلمه جداگانه صاف کنید.

مخلوط سس ماست را که آماده کردید به آرامی به قابلمه اضافه کنید. سپس گوشت را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا غلیظ شود.

کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید و پودر پاپریکا را روی آن اضافه کنید. کره داغ را به سوپ اضافه کنید و سپس آن را در کاسه های سرو بریزید.

قبل از سرو روی آن مقداری نعنا خشک بپاشید.نوش جان!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://pooshanik.ir/?p=10465

پوشانیک

پوشانیک

پوشانیک مرجع انتشار تحلیل‌ها، رویدادها، اطلاعات و اخبار مد، لباس و پوشاک است. برای آگاهی از آخرین تحولات این حوزه با پوشانیک همراه باشید.

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: